Enerji tüketen ürünler geçmişin ötesinde güvenli seviyelere ulaşabilir

December 16, 2021
hakkında en son şirket haberleri Enerji tüketen ürünler geçmişin ötesinde güvenli seviyelere ulaşabilir

Enerji tüketen ürünler geçmişin ötesinde güvenli seviyelere ulaşabilir

 

Bluetooth teknolojisi ve güvenlik

Bluetooth teknolojisi 20 yıllık bir geçmişe sahiptir.Şu anda Bluetooth cihazlarının günlük sevkiyat hacmi 10 milyon parçaya ulaşıyor.Bluetooth teknolojisinin bu kadar "uzun ömürlü" olmasının birçok nedeni vardır.Sebeplerden biri, Bluetooth SIG'nin üye şirketlerinin sürekli çabalarıdır.Bluetooth SIG'nin üye şirketlerinin gereksinimleri ve uzmanlığı tarafından yönlendirilir.Bluetooth teknolojisi gelişmeye ve gelişmeye devam ediyor.Fonksiyonlar daha kapsamlı ve güçlü hale gelir.güvenlik özelliklerini de içerir.

Bluetooth çekirdek özelliği, bir dizi güvenlik işlevini tanımlar.Şifreleme, Sertifikalandırma, Gizlilik işlevi ve eşleştirme gibi diğer çeşitli güvenlik prosedürleri dahil.Profil spesifikasyonu zorunlu olabilir veya ilgili ürünlerde yalnızca belirli Bluetooth güvenlik özelliklerinin kullanılmasını önerebilir.

 

Birçok Bluetooth teknolojisi ve güvenlik konseptinin tümü, bir güvenlik araç seti biçiminde güvenlik işlevleri sağlar.Profil tasarımcıları, ürün tasarımcıları ve yazılım geliştiriciler, uygun güvenliği sağlamak için ürünlerinde güvenlik kitleri seçmeli ve kullanmalıdır.Ürünle yakından ilgili güvenlik sorusu nedeniyle, Ürünün hedef kullanıcıları ve ürün kullanım ortamı.Bu nedenle, ürün üreticisinin ekibi, güvenlik konularını kendi başına değerlendirmekten sorumludur.

hakkında en son şirket haberleri Enerji tüketen ürünler geçmişin ötesinde güvenli seviyelere ulaşabilir  0

En son Bluetooth çekirdek özelliklerine uygun bir yığınla, düşük enerji tüketimi (LE)ürünler geçmişin ötesinde güvenli seviyelere ulaşabilir.Bluetooth Low Energy, yeni ve daha güvenli bir eşleştirme yöntemi kullanmaya başlar -----(LE Güvenli Bağlantılar)Ancak, daha yüksek veya en yüksek güvenliği elde etmek için tasarımcıların ve geliştiricilerin uygun güvenlik işlevlerini en uygun şekilde kullanmaları gerekir.

 

Zorlu öğrenme süreci

Bluetooth teknolojisine aşina değilseniz ve aynı zamanda güvenlik konusunda yeniyseniz, Bluetooth teknolojisinin güvenliği hakkında nereden bilgi edinmelisiniz ve nasıl başlamalı?Bluetooth teknolojisinin hangi güvenlik özelliklerini ve genellikle anladığımız güvenlik kavram ve sorunlarıyla nasıl ilişkili olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Çalışma prensiplerini ve ürünlerde nasıl kullanılacağını nasıl öğreniyorsunuz.

hakkında en son şirket haberleri Enerji tüketen ürünler geçmişin ötesinde güvenli seviyelere ulaşabilir  1

Şimdiye kadar, bu soruların cevabı, hazırlıklı olmanız, geniş uzunluktaki Bluetooth çekirdek özelliklerine dalmanız ve okumaya başlamanız gerekiyor. Ancak Bluetooth çekirdek özellikleri, güvenliğe ayrılmış bir bölüm olmasına rağmen, üç bin sayfadan fazla. ancak bu tema, bu spesifikasyonun diğer birçok bölümünde ortaya çıktı, bunun anlamı, kapsamlı Bluetooth güvenliğini öğrenmek istiyorsanız, bu spesifikasyonu okumanız gerekiyor mu?Başlangıç ​​ve bilgi birikiminize, daha önceki tecrübenize göre öğrenme süreciniz zor olabilir.Bazı insanlar için Bluetooth temel özelliklerini öğrenmek son derece zor bir dağa tırmanmak gibi olabilir.

 

 

Bluetooth Düşük Enerji Güvenliği Çalışma Kılavuzu

 

Bluetooth Low Energy'nin hangi güvenlik özelliklerine sahip olduğu, nasıl çalıştığı ve bunları ne zaman kullanabileceğiniz dahil olmak üzere, temel güvenlik kavramlarına aşina olmanıza yardımcı olmak için,

Bu Bluetooth düşük enerji güvenliği çalışma kılavuzunu oluşturduk.Bluetooth çekirdek özelliklerinin yerini almaz. Bluetooth protokol yığınının nasıl çalıştığı hakkında teknik sorularınız varsa, Bluetooth çekirdek özelliklerine bakın daha iyi bir seçimdir.hakkında en son şirket haberleri Enerji tüketen ürünler geçmişin ötesinde güvenli seviyelere ulaşabilir  2Bluetooth protokol yığınının nasıl çalıştığı hakkında teknik sorularınız varsa, Bluetooth çekirdek özelliklerine bakın daha iyi bir seçimdir.Bu kılavuzu "yönlendirilmiş bir strateji" olarak düşünebilirsiniz.Kılavuzun bir kısmını veya tamamını öğrendikten sonra, Bluetooth temel özellikleri üzerindeki çalışmanızın zorluğu büyük ölçüde azalır.

 

Adını görünce anlamını düşünebilirsiniz, Bluetooth Düşük Enerji Güvenliği Çalışma Kılavuzu yalnızca Bluetooth Düşük Enerji ile ilgili güvenlik konularına odaklanır.

hakkında en son şirket haberleri Enerji tüketen ürünler geçmişin ötesinde güvenli seviyelere ulaşabilir  3

Bluetooth Düşük Enerji Güvenliği Çalışma Kılavuzu, birden çok modüle ayrılmıştır.Genel güvenlik kavramlarına zaten aşina iseniz, bu bölümü atlayabilirsiniz.LE Legacy Pairing'in çalışma prensibine zaten aşina iseniz, ancak Bluetooth düşük enerjili güvenli bağlantıda neler olduğunu anlamak istiyorsanız, Bluetooth düşük enerjili güvenli bağlantılar hakkındaki bölümü de doğrudan okuyabilirsiniz.Bu Bluetooth düşük enerji güvenliği çalışma kılavuzunu dikkatlice inceledikten sonra, Bluetooth temel özelliklerini öğrenmenin zaman kazandıran ve verimli bir yolunu bulabilmelisiniz.

 

Bluetooth düşük enerji güvenliği çalışma kılavuzu, Bluetooth düşük enerji çalışmasıyla uğraşan tüm teknisyenler için yazılmıştır.

 

Bluetooth Düşük Enerji Güvenliği Çalışma Kılavuzu yardım Kim?

Bluetooth düşük enerji güvenliği çalışma kılavuzu, Bluetooth düşük enerji çalışması yapan tüm teknisyenler için yazılmıştır. CTO'lar ve ürün yöneticileri Bluetooth Low Energy tarafından tanımlanan güvenlik özellikleri hakkında bilgi edinebilir ve onlara temel endüstri şifreleme standartlarını sağlayabilir. Teknik mimarlar Bu fonksiyonların çalışma prensibi hakkında fikir edinebilir,

ve yazılım geliştiricileri, Zephyr işletim sistemi ve SDK'ya dayalı bir dizi alıştırmadan geçebilir, Temel işlevleri gerçekleştirme konusunda pratik deneyim kazanabilir.

 

Artık Bluetooth düşük enerji güvenliği çalışma kılavuzu, Bluetooth Technology SIG'nin resmi web sitesinin kaynak alanında indirilebilir.